Novinka Righello 2 x 125 g

Granulovaný prípravok na zvýšenie odolnosti zeleniny, poľných plodín a okrasných rastlín.

Výrobca:
Veca
Obj. čislo:
400938
Doba dodania:
skladom
5,30 € 4,42 €
-+

Righello 2 x 125 g

Hmotnosť 0,125 kg

Granulovaný prípravok na zvýšenie odolnosti zeleniny, poľných plodín a okrasných rastlín.

Rozsah a spôsob použitia:
Symbiotický účinok pôdnych baktérií a mykorízy indukuje v rastline ochranné mechanizmy proti nepriaznivým vplyvom prostredia. Prípravok pôsobí priamo v pôde pri koreňoch a pomáha rastline prekonať stresové obdobia. Mykoríza vyvoláva v rastline stimuláciu zhrubnutia bunkovej steny, predĺženia koreňov, produkciu kalusu a lignínu, ako aj produkciu antioxidantov, ako sú fytoalexíny a polyfenoly, ktoré pomáhajú endogénnej obrane rastliny.

Obsah mikroorganizmov:
- Mykorízne huby (Glomus spp.) 2 %
- Rizosférne baktérie - 1x10na9 KTJ/g
- Metarhizium anisopliae

Prípravok nezanecháva reziduá. Povolené v ekologickom poľnohospodárstve. Všetky baktérie obsiahnuté v produkte sú prirodzenou súčasťou pôdy. Ochranná doba - 0 dní. Nemiešať s produktami obsahujúcimi síru a meď! Skladovať na suchom a chladnom mieste. Neskladovať v blízkosti zdrojov tepla.

Použitie v iných krajinách ako SR:
Špecialista na pomoc v boji proti pôdnym škodcom. Prípravok s biologickou aktivitou pre riešenie ťažších problémov so škodlivým hmyzom. Produkt obsahujúci spóry vybraných druhov a kmeňov baktérií používaných na aplikáciu do pôdy. Symbiotický účinok pôdnych baktérií a mykorízy indukuje v rastline ochranné mechanizmy proti škodcom ako sú drôtovce, kukuričiar, motýle, medvedíky obyčajné (krtonožky), chrústy, smútivky, strapky, molice, mravce. Mykoríza vyvoláva v rastline stimuláciu zhrubnutia bunkovej steny, predĺženia koreňov, produkciu kalusu a lignínu, ako aj produkciu antioxidantov, ako sú fytoalexíny a polyfenoly, ktoré pomáhajú endogénnej obrane rastliny. Prípravok je vhodné použiť do pôdy skoro na jar pred siatím, kedy napomáha eliminovať všetkých prezimujúcich škodcov v pôde.
Formulácia - Kapsulované aktívne baktérie.